VIDEO Sexuálny útok na reportérku v priamom prenose!

NETKY.SK • 6 Február 2016, 14:35 • 2 min
VIDEO Sexuálny útok na reportérku v priamom prenose!

KOLÍN NAD RÝNOM - Sexuálne útoky v Nemecku pokračujú. Ešte neutíchol škandál, ktorý sa odohrával v ulicach Nemecka na oslavách Nového roku, keď zaznamenali množstvo sexuálnych útokov a už je tu ďalší. Tentokrát to zašlo trošku priďaleko.

slovakia

left justify in out

Migranti si dovolili obťažovať reportérku, ktorá bola práva v živom vysielaní. Esmeralda Labye je reportérka belgickej televízie. To čo zažila by nečakala ani v najhoršom sne. 

 

“Najprv sa len posmievali a robili grimasy, ale potom mi zrazu jeden z nich siahol na hruď. Bola som  v šoku”, popísala incident žurnalistka. Práve robila reportáž z kolínskeho karnevalu. Na záberoch je vidieť ako sa jeden z mužov počas natáčania živého vstupu postaví za ňu a začne predstierať sexuálne pohyby. Nie je jasné, odkiaľ títo muži pochádzajú, ale jednoznačne to boli migranti.

 

 

Polícia v nemeckom Kolíne nad Rýnom zaznamenala 224 oznámení od účastníkov tamojšieho karnevalu, ktorý sa začal vo štvrtok a potrvá päť dní.

 

Prvou obeťou sa stala 22 ročná žena. Znásilnenie sa údajne stalo okolo tretej hodíny ráno, keď mladú ženu zastavil iba 17-ročný utečenec z Afghanistanu.

 

Mladá žena, ktorá sa stala obeťou znásilnenia na karnevale v Kolíne mala 22 rokov. Ženu zastavil na ceste imigrant z Afganistanu. Na telefóne jej ukazoval pornografické video. Ženu potom silno udrel do tváre až stratila vedomie, pre portál bild.de povedal horovca policajného zboru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies