VIDEO Šesť ľudí posadili do tmavej miestnosti: Keď rozsvietili svetlá, boli v šoku

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 18:11 • 2 min
VIDEO Šesť ľudí posadili do tmavej miestnosti: Keď rozsvietili svetlá, boli v šoku

DUBAJ – Šesť ľudí v miestnosti, zhasnuté svetlá a každý povie svoj príbeh. Ako by ste si ich predstavili? Coca Cola spravila takýto experiment.

slovakia

left justify in out

Gigant v oblasti predaja nápojov zverejnil svoju kampaň k Ramadánu, ktorá má za cieľ búrať stereotypy. Ide o ďalšiu zo série reklám, ktoré nesú v sebe odkaz „Labels are for Cans not for People“ (označenia sú pre plechovky, nie pre ľudí).

 

Na videu sa do tmavej miestnosti posadí šesť ľudí a každý z nich povie svoj príbeh. Za stolom sedí heavy metalový hudobník, potetovaný chlapík, ktorý vyštudoval kognitívnu psychológiu, Arab, ktorý rád varí, beloch, ktorý vie perfektne po Arabsky a chlapík na vozíku.

 

Na zákalde príbehov, ktoré o nich počuli si v hlavách vytvorili obrazy tćhto ľudí. Samozrejme použil stereotypy. Keď sa rozsvietili svetlá boli prekvapení.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona