VIDEO Seriál Prison Break je späť: Fanúšikovia sa prvej časti dočkajú už v apríli

NETKY.SK • 13 Január 2017, 10:00 • 2 min
VIDEO Seriál Prison Break je späť: Fanúšikovia sa prvej časti dočkajú už v apríli

LOS ANGELES – Obľúbený seriál o úteku z väzenia Prison Break je späť. Fanúšikovia tohoto seriálu ho na televíznych obrazovkách uvidia už v prvej polovici tohoto roku.

slovakia

left justify in out

Tvorcovia seriálu, ktorý skončil v roku 2009, zverejnili nový trailer, na záver ktorého zverejnili aj dátum premiérového dielu. Ten odvysielajú už 4.apríla.

 

Príbeh novinky sa bude odohrávať niekoľko rokov po udalostiach zo štvrtej série a bude sa sústrediť na bratov Michaela Scofielda a Lincolna Burrowsa (Dominic Purcell), a to aj napriek tomu, že Michael Scofield v záverečnom filme Prison Break: The Final Break (2009) zomrel. Bude sa odohrávať na Strednom východe. Sarah Wayne Callies sa opäť ukáže ako Sara Tancredi, Knepper si zopakoval úlohu Theodora "T-Bag" Bagwella. Do seriálu sa vracajú aj Rockmond Dunbar a Amaury Nolasco. Herecké obsadenie doplnili Mark Feuerstein, Rick Yune, Augustus Prew a Steve Mouzakis. Na pokračovaní seriálu, ktorý si vyslúžil napríklad dve nominácie na ocenenie Zlatý Glóbus, sa podieľa pôvodný tvorca a výkonný producent Paul Scheuring. Nové časti odvysiela televízia FOX na budúci rok.

 

 

Novinka vznikla pod taktovkou americkej spoločnosti 20th Century Fox Television, pričom fanúšikovia a fanúšičky série sa dočkajú deviatich nových epizód.

 

Na Slovensku bude nový Prison Break vysielať TV JOJ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona