VIDEO Seriál Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events uvedú v januári

NETKY.SK • 5 Október 2016, 14:06 • 2 min
VIDEO Seriál Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events uvedú v januári

BRATISLAVA - Pripravovaný seriál Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events americkej spoločnosti Netflix premiérovo sprístupnia 13. januára 2017. V utorok to oznámili jej zástupcovia, pričom diváci a diváčky sa môžu tešiť na všetkých osem epizód naraz.

slovakia

left justify in out

Tvorcovia projektu zároveň zverejnili jeho prvý teaser trailer, ktorý predstavil zákulisie série. V takmer jedenapolminútovom videu sa predstavil herec Patrick Warburton stvárňujúci autora príbehu Lemonyho Snicketa, ktorý sa snaží divákov odhovárať od pozerania tohto "znepokojivého" projektu. V pozadí tiež možno počuť radostné zvolanie Neila Patricka Harrisa, ktorý stvárni jednu z hlavných postáv - zlomyseľného grófa Olafa.


Projekt je adaptáciou rovnomennej knižnej série od Lemonyho Snicketa (vlastným menom Daniel Handler, pozn. red.) a zameria sa na troch osirotených súrodencov Violet (Malina Weissman), Klausa (Louis Hynes) a Sunny Baudelairovcov v opatere ich príbuzného Olafa (Harris). V ceste za šťastím a odhalením, čo je za smrťou ich rodičov, čelia rôznym skúškam, utrpeniu a nešťastným udalostiam vrátane zlomyseľného grófa. O réžiu novinky sa postará Barry Sonnenfeld, ktorý je spolu s autorom kníh aj výkonným producentom.







twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies