VIDEO Sekunda strachu nad Londýnom: Uvoľnil sa kryt krídla lietadla

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 14:48 • 2 min
VIDEO Sekunda strachu nad Londýnom: Uvoľnil sa kryt krídla lietadla

LONDÝN - Lietadlo írskej leteckej spoločnosti CityJet sa muselo dnes vrátiť na letisko do Londýna. Cestujúcich krátko po štarte vydesil hlasný rachot a dole visiaca časť krytu krídla, píše agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Nikto z vyše 60 pasažierov neutrpel zranenia. V lietadle smerujúcom z Londýna do Florencie náhodou sedel aj redaktor novín Daily Telegraph, ktorý prostredníctvom sociálnej siete Twitter poslal záber na poškodenú časť krídla.

 

Reportér uviedol, že cestujúci kvôli rachotu rýchlo povstávali zo sedadiel. Nevznikol však dojem, že by stroj mal havarovať, popísal novinár situáciu.

 

Spoločnosť CityJet potvrdila, že sa uvoľnila časť krytu riadiaceho mechanizmu. Lietadlo sa otočilo a normálne pristálo na letisku v Londýne. Cestujúci mohli odletieť s dvojhodinovým meškaním iným strojom.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies