VIDEO Šatan predstavil nového reprezentačného trénera tímu do 15 rokov, Varga bude jedným z najmladších trénerov

NETKY.SK • 26 September 2018, 15:45 • 2 min
VIDEO Šatan predstavil nového reprezentačného trénera tímu do 15 rokov, Varga bude jedným z najmladších trénerov

BRATISLAVA – Donedávna posledná voľná kolónka pri menoslove hlavných trénerov reprezentácií národných družstiev je už vyplnená. Výkonný výbor Slovenského zväzu ľadového hokeja na svojom poslednom zasadnutí ustanovil nový realizačný tím najmladšej chlapčenskej reprezentácie do 15 rokov, na ktorej čelo v pozícii hlavného trénera zasadol Branislav Varga.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročnému rodákovi z Nitry budú vypomáhať z pozície asistentov trénerov Rastislav Paľov a Michal Hreus. Tretím asistentom je Tibor Tartaľ, ktorý pri "pätnástke" pôsobil už v minulej sezóne. Brankárov bude mať na starosti Michal Zemančík, manažérom výberu bude Vladislav Baláž a v pozícii konzultanta bude pôsobiť Boris Valábik. Celý tento realizačný tím sa už v týchto dňoch pripravuje na prvú akciu, ktorou bude od 15. do 17. októbra trojdňový výcivkový tábor vo východoslovenskom regióne.

 

Tréner pôsobiaci pri nitrianskych hokejových triedach bol pri reprezentácii do 15 rokov, rovnako ako Tartaľ, aj v minulej sezóne. Tú však absolvoval v pozícii manažéra. "Je to jeden z doterajších vrcholov mojej trénerskej kariéry. V prvom rade je to však obrovská pocta, obzvlášť ešte v mojom veku. Súčasne je to však aj obrovský záväzok nielen do tejto sezóny, ale aj do ďalšej trénerskej kariéry," povedal v rozhovore nový hlavný tréner SR „15“ Branislav Varga.

 

Realizačný tím reprezentácie do 15 rokov v sezóne 2018/2019

 

Hlavný tréner: Branislav Varga
Asistenti trénera: Michal Hreus, Rastislav Paľov, Tomáš Tartaľ
Tréner brankárov: Michal Zemančík
Manažér: Vladislav Baláž
Konzultant: Boris Valábik

 

 

 

 

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies