VIDEO Šarvátka na hľadisku: Hviezdy UFC sa pobili mimo ringu

NETKY.SK • 3 August 2015, 11:44 • 2 min
VIDEO Šarvátka na hľadisku: Hviezdy UFC sa pobili mimo ringu

LAS VEGAS - V Las Vegas sa konal 22. galavečer pod záštitou WSOF ( World Series of Fighting). Hlavný zápas bol medzi Rousimarom Palharessom a Jakom Shieldsom. Shields má v teame bratov Diazovcov ( Nateta a Nicka). Ktorý ho počas vstupu na zápas aj sprevádzali.

slovakia

left justify in out

Na galavečeri sa zúčastnil aj Khabib Nurmagomedov ktorý sprevádzal svojho mladšieho brata Abubakarta a Islama Mamedova, obaja zápasili a Nurmagomedov im pomáhal z poza klietky.

 

Nate aj Khabib sú obaja v ľahkej váhe UFC, a ako je známe nemajú sa veľmi v láske. Cez sociálne siete si už viac krát vymenili názory. Obaja sú známy svojimi výrokmi a showmanským správaním. Počas nástupu na hlavný zápas sa Nate Diaz priblížil k Nurmagomedovmu teamu a začal ich slovne napádať. Od tohto momentu začala byť celá situácia zaujímavá. Momentálne existujú dve verzie celého príbehu. Podľa prvej verzie bol Nate Diaz prvý čo udrel, no podľa druhého svedetstva celé vyprovokoval jeden z členov  Dagestánskeho teamu, a Diaz sa iba bránil.

 

Od tohto momentu sa všetko zomlelo, Diaza schmatol a  začal ukľudňovať sám prezident organizácie WSOF Ali Abdel-Aziz. Keď dorazila bezpečnostná služba, hneď ho brali von. Celý čas vykrikoval aby za ním Nurmagomedov išiel von a aby si to tam vybavili medzi sebou ako chlapi. Popritom sa zjavil aj brat,  Nick Diaz, hneď ako zbadal,že čo sa deje hodil pohár medzi Dagestánsky team. Týmto rozpútal ďalšiu šarvátku. Oba tábory sa do seba pustili a začala sa strkanica aj s údermi a kopmi. Celú výtržnosť ukľudnila až bezpečnostná služba. Bezpečnostným pracovníkom asi nikto nezávidel. Ukľudňovať dve skupiny počas bitky z ktorých sa väčšina  zúčastnených zápasením živý nemusí byť vôbec jednoduché.

 

Podľa Aliho Abdela-Aziza zatiaľ nevedia kto to celé vyprovokoval, no z videozáznamu to určite zistia. Vyhlásil ďalej aj to, že bratia Diazovci (hoc ich má veľmi rád) majú zákaz na akcie WSOF. Nurmagomedov, musel zasa hneď po šarvátke sľúbiť Abdulovi-Azizimu, že to ďalej nebude riešiť ( Ali je totiž  jeho manažér).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies