VIDEO Samo Tomeček zložil pieseň o vylúčení Sagana, Cavendishovi dobre naložil

NETKY.SK • 6 Júl 2017, 13:12 • 2 min
VIDEO Samo Tomeček zložil pieseň o vylúčení Sagana, Cavendishovi dobre naložil

BRATISLAVA – Svet cyklistiky sa hnevá na vylúčenie Petra Sagana z Tour de France. Zatiaľ čo niektorí podrobne skúmajú fotky a videá, ktoré by dokázali Saganovu nevinu, bývalý superstarista zložil tematickú pieseň.

slovakia

left justify in out

"Smutné...som fakt nahnevaný, nemyslím si, že Peter Sagan si zaslúžil vylúčenie z TdF za to, čo urobil...je to veľmi smutné rozhodnutie. Som presvedčený o tom, že keby to bolo v opačnom garde, tak Cavendisha nevylúčia. Samozrejme mu prajem skoré uzdravenie, ale tohtoročná TdF prišla o najväčšiu hviezdu. Fakt škoda. Príde mi, že ani zmena pravidiel proti Saganovi organizátorom nepomohla odstaviť Sagana od zeleného dresu, tak im to prišlo teraz vhod mať konečne iného víťaza," vyjadril sa na sociálnej sieti  spevák Samuel Tomeček.

O niekoľko hodín na to zverejnil pesničku, v ktorej spieva o nepríjemnom incidente.

 

 

Sagana diskvalifikovali v závere 4. etapy, keď údajne Brita Marka Cavendisha trafil lakťom. Pretekár Dimension Data utrpel fraktúru pravej lopatky a na preteku tiež skončil.

 

Vedenie Bory je toho názoru, že chyba bola na Cavendishovej strane, a preto Saganovi nehrozia žiadne sankcie. Naopak, má stále plnú podporu. "Cavendish sa tlačil do medzery, kde nebolo žiadne miesto. Peter musel získať rovnováhu, a preto vystrčil lakeť. Nebolo to proti Cavendishovi. Nespravil nič zlé, naďalej ho budeme naplno podporovať," uviedol šéf Bory Ralph Denk a zdôraznil, že neprebehlo žiadne vypočúvanie pre tým, ako Sagana odstrihli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies