VIDEO Sajfa prijal výzvu, teraz verbuje ľudí do svojho tímu

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 13:56 • 2 min
VIDEO Sajfa prijal výzvu, teraz verbuje ľudí do svojho tímu

BRATISLAVA – Moderátor Matej „Sajfa“ Cifra je známy svojím športovým duchom. Behá maratóny, absolvoval Ironmana aj súťaž v CrossFite. Naposledy sa zúčastnil na bratislavskom ČSOB maratóne.

slovakia

left justify in out

img

 

Sajfa sa zúčastnil polmaratónu, ktorý dobehol v čase 1:41 bok po boku s CrossFitovým trénerom a zakladateľom prvého CrossFitového gymu na Slovensku Dominikom Hopjakom. Keďže medzi športovcami panuje tradičná rivalita, Dominik vyzval Sajfu na súboj.

 

 

 

Dnes sme na polmaratóne zabehli s Dominik Hopjak rovnaký čas (potiahol som ho, haha). ALE blíži sa BEH WINGS FOR LIFE WORLD RUN a tvoju výzvu Dominik príjmam. Zapojte sa do môjho SAJFA TÍMU a zabehnime spolu čo najviac kilometrov! #wingsforlife #worldrun

Posted by Sajfa on Sunday, March 29, 2015

 

 

Jak už som spomenul v predchádzajúcom statuse - Zajačik z Počkaj Zajac rozprávky bežko Matej Cifra prijal výzvu urasteného silného Vlka MŇA na #Wingsforlifeworldrun - nahral kjasňučké videjko na ktoré mu odpovedam taktiež videjkom :) Očakávam každého v HOPJAK TEAME - svorke vlkov .. Zajko hryzko pobehajko SAJFA TEAM ostane pjaznučký ...! :)

Posted by Dominik Hopjak on Monday, March 30, 2015

 

O čo ide?

Sajfa a Dominik majú každý vlastný tím na charitatívnom behu Wings for Life World Run, ktorý má podporiť nadáciu Wings for Life zaoberajúcou sa poruchami miechy. Ide o to, ktorý tím nazbiera viac kilometrov, čiže čím viac členov tímu, tým lepšie samozrejme treba brať do úvahy aj výkonnosť jednotlivcov.

 

Obaja už začali so zbieraním členom najmä na sociálnych sieťach, kde vzniklo už niekoľko potýčok.

Charitatívny beh Wings for Life World Run sa v Bratislave uskutoční 3. mája a bežať môže každý, kto sa zaregistruje na oficiálnej stránke. Po registrácii sa môžete pridať k jednotlivým tímom. Takže bude to Sajfa Team alebo Hopjak Team?!

 

img

 

img

 

Kde sa bude bežať?

Beh sa začína priamo v centre mesta, v najpopulárnejšej časti nábrežia Dunaja. Štartuje sa spred Eurovea. Všetci, ešte plní síl a energie, pobežia smerom k prístavu a budú mať jedinečnú možnosť prebehnúť aj cez jeho nákladnú časť, ktorá je inak pre verejnosť uzavretá. Z prístavu sa trasa stáča späť do mesta okolo jedného z najstarších slovenských cintorínov – Ondrejského cintorínu a pokračuje popri Medickej záhrade až k úplnému historickému centru. Hneď po dosiahnutí piatich kilometrov tak budú môcť bežci vidieť Slovenské národné divadlo, historickú budovu Reduty aj Slovenskú národnú galériu. Cez most SNP, popod lietajúce UFO, sa účastníci dostanú do rozľahlej Petržalky, kde priamou čiarou po Panónskej ceste dorazia k obľúbenej petržalskej hrádzi. Tí s cieľom „zvládnuteľných 10 kilometrov“ sa môžu odpojiť pri železničnej stanici Petržalka. Pre tých s lepšou kondičkou by mohlo byť ďalšou métou až Čunovo, kde si môžu odškrtnúť hranicu 25-tich kilometrov. No a pre najambicióznejších súťažiacich s pevnou vôľou trať pokračuje až k vodnému dielu Gabčíkovo, kde prekročia hranicu neuveriteľných 60-tich kilometrov! Následne sa trať vracia späť do Bratislavy cez malebné slovenské dedinky. Jej prevažná časť je rovinatá s betónovým povrchom.

 

img

 

Chlapci o čo ste sa vlastne stavili?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies