VIDEO Sagan priletel z USA: Som rád, že som doma

NETKY.SK • 29 September 2015, 14:30 • 2 min
VIDEO Sagan priletel z USA: Som rád, že som doma

SCHWECHAT - Po nedeľňajšom zisku titulu svetového šampióna v pretekoch s hromadným štartom v kategórii elite priletel slovenský cyklista Peter Sagan do Európy.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročného Sagana na letisku v rakúskom Schwechate čakalo množstvo novinárov. "Stále je to také zvláštne," zneli prvé slová úspešného slovenského športovca.

 

Peter Sagan sa po lete zo zámoria cítil trochu unavený. "Keď si predstavím všetky svoje výsledky, ktoré som doteraz nazbieral, tak v nedeľu som dosiahol zatiaľ najväčší úspech v mojej kariére. Je to stále také čerstvé. Som trochu unavený z cesty. Som však rád, že som doma," dodal.

 

Majster sveta priznal, že oslavy v zámorí boli veľmi krátke. "V Amerike zatvárajú bary o dvanástej, na to sme sa nepripravili," prezradil s úsmevom a na otázku, či sa teší na stredajšie oslavy v Žiline, prekvapene reagoval: "Zajtra?" Doma sa Peter Sagan zdrží iba štyri dni a potom ho v Abú Zabí v Spojených arabských emirátoch čaká súťažný záver sezóny. 

 

Po nedeľňajšom triumfe v Richmonde zaujal Peter Sagan celý svet výrokom o problémoch vo svete. Po prílete domov bližšie vysvetlil svoje slová. "Narážal som na to, že svet je zvrátený, nevieme, čo so sebou a kam to speje. Ľudia by sa mali zamyslieť nad tým, ako žijeme a márnime čas napríklad technológiami. Každý je nenásytný a chce od života veľa. Pritom stačí tak málo, aby bol život pekný. Je to možno taká myšlienka, aby sa dal svet aspoň trochu zmeniť k lepšiemu. Aby sa každý zameral na podstatné veci v živote a nie na nejaké ovládnutie sveta či niečo podobné," ozrejmil Sagan. 

 

Takto Peťa Sagana vyspovedal Sajfa:

 

 

 

 

Posted by Sajfa on Tuesday, September 29, 2015

 

 

 

 

Posted by Sajfa on Tuesday, September 29, 2015

 

 

 

 

Posted by Sajfa on Tuesday, September 29, 2015




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona