VIDEO Ruský vrtuľník počas cvičenia omylom pálil po divákoch

NETKY.SK • 19 September 2017, 15:10 • 2 min
VIDEO Ruský vrtuľník počas cvičenia omylom pálil po divákoch

MOSKVA - Dvaja ľudia utrpeli zranenia, keď ruský bojový vrtuľník omylom strieľal na divákov počas vojenského cvičenia na západe Ruska.

slovakia

left justify in out

Na zverejnenom videu vidieť, ako dva vrtuľníky preleteli nízko nad zemou a jeden z nich vystrelil raketu, ktorá explodovala neďaleko diváka.

 

Spravodajský server tiež uviedol, že počas incidentu na vojenskom cvičení Západ 2017 dvaja ľudia utrpeli zranenia a dva automobily boli zničené. Podľa servera sa tak stalo v nedeľu alebo v pondelok na strelnici Lužskij, približne 100 kilometrov východne od hranice s Estónskom.

 

Ruská armáda pripustila, že video je pravé, ale poprela, že sa to stalo v pondelok. Nešpecifikovala, kedy a kde sa incident na videu stal, ale uviedla, že nikto nebol zranený.

 

Moskva v uplynulých dňoch opakovane ubezpečovala, že rusko-bieloruské manévre Západ 2017 nie sú prípravou na inváziu do Poľska a Litvy - členských štátov NATO - alebo na Ukrajinu, ktorá sa o členstvo v Aliancii uchádza. Všetky tri zmienené štáty susedia s Ruskou federáciou.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies