VIDEO Ruský pár má netradičného miláčika, doma s nimi žije medveď

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 17:00 • 2 min
VIDEO Ruský pár má netradičného miláčika, doma s nimi žije medveď

MOSKVA - Svetlana a Jurij Panteleenko sa na prvý pohľad javia ako obyčajný ruský pár, no ich život je v skutočnosti nanajvýš nezvyčajný. Doma s nimi nažíva 23-ročný medveď menom Stepan.

slovakia

left justify in out

Stepan je nežný, domestikovaný tvor, ktorý sa k svojim pánom rád túli večer pri televízii a sedí pri spoločnom stole keď sa je.

 

Stepan má viac ako 2 metre a váži okolo 136 kilogramov. Uživiť takéto zviera nie je žiadna maličkosť, denne skonzumuje 25 kg rýb, zeleninu a vajcia. Ako tvrdia Panteleenkovci, pochutná si aj na kaši a jeho najobľúbenejšie jedlo je kondenzované mlieko.

 

Stepan má okrem veľkej spotreby aj aktívny životný štýl a rád si zahrá futbal so svojimi majiteľmi. Náklady na jeho stravu medveď čiastočne kompenzuje tým, že Svetlane a Jurijmu pomáha v záhrade. Ukázalo sa totiž, že má množstvo talentov, ku ktorým patrí aj polievanie rastlín.

 

Svetlana a Jurij prijali tohto masívneho cicavca, keď mal iba tri mesiace. V lese ho zatúlaného našli poľovníci. Pravdepodobne stratil matku a v tom čase bol vo veľmi zlom stave.

 

Vyrastal u nich celý život a preto je taký krotký a priateľský. Ľudí má veľmi rád a jeho puto s majiteľmi je nezvyčajné silné.  

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies