VIDEO: Ruský hokejista má na krku poriadny škandál! Na izbe mal kokaín

NETKY.SK • 28 Máj 2019, 15:31 • 2 min
VIDEO: Ruský hokejista má na krku poriadny škandál! Na izbe mal kokaín

WASHINGTON - Poriadne si zavaril! Ruský hokejista Jevgenij Kuznecov sa objavil na videu zdieľanom na sociálnej sieti v hotelovej izbe s podozrivým bielym práškom pripomínajúci kokaín priamo na stole. Video medzitým zmizlo z obehu, ale bronzového medailistu z práve skončeného svetového šampionátu na Slovensku už začal vyšetrovať jeho zámorský klub Washington Capitals.

slovakia

left justify in out

Hovorca Sergej Kočarov informoval, že momentálne zhromažďujú fakty, preto celú záležitosť nebudú bližšie komentovať.

Video zverejnené na twitteri obsahovalo aj odkaz, že "toto je dôvod, prečo Rusko neuspelo v semifinále na majstrovstvách sveta v Bratislave". Znázorňuje Kuznecova, ako sa s niekým rozpráva v pozadí s bielym práškom a americkými dolárovými bankovkami.

 

Dvadsaťsedemročný center druhého útoku Rusov na MS 2019 sa však v 22-sekundovom videu ničoho nedotýka. Hokejista poskytol vysvetľujúce stanovisko pre ruský Sport Express. Video bolo podľa neho natočené už v roku 2018 v Las Vegas po triumfe Capitals nad Golden Knights v Stanleyho pohári. 

 

Kuznecov priznáva, že sa po zápase ocitol v kamarátovej hotelovej izbe, kde videl drogy a tiež neznáme ženy, ktoré tam zavolal jeho priateľ. Potom však izbu opustil. "Nikdy som nebral drogy. Môžem sa kedykoľvek podrobiť testu," povedal Kuznecov pre Sport Express.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies