VIDEO Rusi podnikli v Sýrii ďalšie desiatky náletov

NETKY.SK • 19 Október 2015, 17:21 • 2 min
VIDEO Rusi podnikli v Sýrii ďalšie desiatky náletov

MOSKVA - Ruské letectvo podniklo v Sýrii v priebehu posledných 24 hodín 33 bojových letov zacielených na 49 objektov teroristickej organizácie Islamský štát (IS), informoval dnes hovorca ruského ministerstva obrany Igor Konašenkov.

slovakia

left justify in out

"Dovedna 33 bojových letov proti 49 teroristickým objektom nachádzajúcim sa v provinciách Aleppo, Damask, Idlib, Lázikíja a Hamá bolo uskutočnených z leteckej základne Hmeimim," citovala Konašenkova agentúry TASS.

 

 

Podľa jeho slov nálety zničili dve veliteľské stanovištia IS, tri sklady zbraní a munície, dva podzemné bunkre, 32 palebných pozícií v horskom zalesnenom území, deväť opevnených pozícií a dielňu na výrobu raketometov a reaktívnych striel.

 

"Priamy zásah do skladov zo zbraňami a muníciami spôsobil, že uložené výbušniny boli odpálené. To viedlo k úplnému zničeniu" povedal Konashenkov.

 

Prieskumné misie v nedeľu večer zistili, že niekoľko veľkých skupín teroristov, väčšina džihádistov, opustili svoje pozície a smerovali k dedine Marj Al-Sultan.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies