VIDEO Rus chcel spáchať samovraždu: Od autobusu sa iba odrazil a išiel naspäť do práce

NETKY.SK • 19 Január 2016, 15:29 • 2 min
VIDEO Rus chcel spáchať samovraždu: Od autobusu sa iba odrazil a išiel naspäť do práce

MOSKVA – Toto je určite najbizarnejší pokus o samovraždu! Aj keď je samovražda veľmi tragický odchod zo sveta, na tomto sa určite pobavíte!

slovakia

left justify in out

Kamera pripevnená na palubovke auta zachytila neznámeho Rusa ako vystúpil v taxíku a rozbehol sa oproti idúcemu autobusu.

 

Jeho pokus o samovraždu však nešiel podľa plánu, vodič autobusu našťastie stihol pribrzdiť, a tak sa muž od autobusu len odrazil. Samovrah mal na sebe len tričko a nohavice, čo je v mrazivom ruskom počasí v tomto období veľmi neobvyklé.

 

Frustrovaný samovrah sa pozbieral zo zeme a išiel naspäť do práce. Motív jeho pokusu o ukončenie svojho života bol stres z práce a dopravná zápcha, v ktorej trčal už viac ako pol hodinu. Incident sa odohral 13. januára, teda tretí deň po dvojtýždňových prázdninách.

 

Muž si pri pokuse o samovraždu natrhol slezinu, zlomil niekoľko rebier, ale do nemocnice sa dostal až večer, pretože po nehode išiel rovno do práce.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies