VIDEO Run The Jewels zverejnili videoklip ku skladbe Crown

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 14:45 • 2 min
VIDEO Run The Jewels zverejnili videoklip ku skladbe Crown

BRATISLAVA - Americká hip-hopová formácia Run The Jewels zverejnila videoklip ku skladbe Crown, na ktorej spolupracovala s hudobníkom Dianeom Coffeem.

slovakia

left justify in out

O réžiu čiernobieleho klipu, v ktorom sa Killer Mike a El-P konfrontujú so stelesnenými problémami dnešnej spoločnosti, sa postaral Peter Martin. Dvojica sprístupnila 360-stupňové video prostredníctvom služby YouTube. Spravila tak takmer dva mesiace po tom, ako ho ponúkla výlučne používateľom mobilnej aplikácie NYT VR amerického denníka The New York Times.


Skladba Crown pochádza zo štúdiovky Run The Jewels 2, ktorú skupina vydala v októbri 2014. Nahrávka obsahuje dovedna jedenásť skladieb, pričom okrem spomínaného Dianea Coffeeho hosťujú na albume Gangsta Boo, Travis Barker či Zack de la Rocha.


Duo Run The Jewels vzniklo v roku 2013 a tvoria ho spomínaní rapperi El-P a Killer Mike. Debutovali eponymným albumom, ktorý vydali v júni 2013. Nadviazali naň spomínanou štúdiovkou Run The Jewels 2, ktorú americký magazín Pitchfork vyhlásil za najlepší album roka.

 

Vlani v septembri ponúkli zdarma na stiahnutie remixový album Meow The Jewels. Formácia v súčasnosti pracuje na tretej štúdiovke s jednoduchým názvom Run The Jewels 3. Termín vydania novinky zatiaľ nie je známy.
 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona