VIDEO RTVS si vystrelila zo svojich divákov!

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 13:04 • 2 min
VIDEO RTVS si vystrelila zo svojich divákov!

BRATISLAVA - Od polnoci 1. apríla RTVS priniesla svojim divákom exkluzívnu verejnoprávnu službu s názvom Lepší spánok. Išlo o aprílový žart. Informovala o tom dnes Dominika Šulková zo sekcie marketingu a komunikácie RTVS.

slovakia

left justify in out

"Divákov nočným vysielaním sprevádzal Andrej Bičan v pyžame, ktorý pomáhal rátať ovečky divákom, ktorí nemohli spať a noc trávili pred televíziou. Priebežne a ochotne mu prišli do živého vysielania vypomôcť Marcel Merčiak, Sajfa, Martin Nikodým, dokonca sa zapojil aj náhodný divák Miloš, ktorý sa o aktivite RTVS dozvedel zo sociálnej siete a tvorivý tím ho operatívne zaradil do vysielania," uviedla Šulková. Dodala, že počas viac ako trojhodinového živého prenosu z Mlynskej doliny sa Bičanovi a jeho hosťom podarilo narátať presne 2750 ovečiek.

 

"Sme radi, že sme mohli divákom ukázať aj mierne uvoľnenú a veselú RTVS. Pri príprave aprílového žartu sme sa nechali inšpirovať televíznym vysielaním zo severských krajín, kde napríklad pre divákov pripravili nočný prenos z jazdy vlaku naprieč krajinou alebo živý prenos z majstrovstiev sveta v štrikovaní," uviedla Šulková. Riaditeľ Sekcie programových služieb Tibor Búza sa poďakoval Bičanovi a ostatným hosťom, keďže všetci účinkovali bez nároku na honorár.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies