VIDEO Nahnevaný otec si podal pedofila, ktorý plánoval sex s jeho dcérkou

NETKY.SK • 3 Júl 2017, 16:44 • 2 min
VIDEO Nahnevaný otec si podal pedofila, ktorý plánoval sex s jeho dcérkou

OKLAHOMA - Otec zistil, že nejaký 33-ročný muž posiela jeho dospievajúcej dcérske erotické správy a nastražil na neho nemilú pascu.

slovakia

left justify in out

Otec, ktorý nechcel byť menovaný, zistil, že jeho 15-ročná dcéra dostáva správy vrátane nahých fotografií od dospelého muža, pomocou rodičovskej aplikácie. Vďaka nej mohol sledovať všetky správy, ktoré chodia jeho dcére na mobil.

 

"Plánoval s ňou všetko, bol pripravený ale my tiež," povedal otec pre KOCO 5 News.  Rodič sa v správach vydával za svoju dcéru a dohodol si z mužom stretnutie u nich na dvore v stane.

 

Na pomoc si povolal aj  synovca a bratranca. Keď pedofil nakukol do stanu a hľadal dievča, spoza rohu na neho vyskočili traja chlapi. Zvalili ho na zem, spútali a zavolali políciu. Ohrozená dcéra bola v tom čase doma, pričom nič netušila.

 

Polícia muža identifikovala ako Jeremyho Dewaynea Gibsona. Zatiaľ, čo on tvrdí, že zneužitie dievčaťa nemal v úmysle, dôkazy hovoria proti nemu. Všetko totiž zachytila bezpečnostná kamera. Podľa polície bolo zjavné, že očakával stretnutie s dievčaťom. Mal u seba dokonca aj kondóm. Incident sa odohral v Oklahome.

 

 

Otec tvrdí, že muž sa mu priznal, že prišiel, aby mal sex s jeho dcérou a vedel aj to, koľko má rokov.

 

"Vydesilo ma to ... nielen kvôli mojím deťom a rodine ale aj kvôli deťom ostatných rodín,“ povedal pozorný otec.

 

Gibson bol obvinený z používania technológie na erotickú komunikáciu s maloletou osobou.

 

"Ako otec to chápem, cítim s ním, že urobil to, čo považoval za najlepšie," vyjadril sa k incidentu Major Jody Suit pre NewsOn6.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies