VIDEO Rozzúrený muž rozmlátil svoju luxusnú limuzínu kvôli zlému servisu

NETKY.SK • 6 Október 2015, 18:47 • 2 min
VIDEO Rozzúrený muž rozmlátil svoju luxusnú limuzínu kvôli zlému servisu

GWANGJU – V juhokórejskom meste Gwangju prostestoval nahnevaný majiteľ luxusnej limuzíny proti zlému zákazníckemu servisu nemeckej značky veľmi netradičným spôsobom. Svoje auto rozmlátil golfovou palicou.

slovakia

left justify in out

Juhokórejčan sa rozhodol dať najavo svoju nespokojnosť s prístupom predajcu nemeckej automobilky Mercedes veľmi zaujímavým spôsobom. Muž si v marci kúpil luxusnú limuzínu triedy S v upravenej verzii S63 AMG za viac ako €150.000. S autom však nebol spokojný kvôli opakujúcim sa problémom s motorom a chcel naspäť svoje peniaze.

 

Podľa správ agentúry Reuters sa majiteľ sťažoval predajcovi, že mal auto v oprave už niekoľkokrát, ale stále nefunguje tak ako má a závada stále nie je odstránená. V autosalóne majiteľa vozu zakaždým odbili s tým, že má ešte počkať, čo frustrovaný muž nezvládol a rozhodol sa problém vyriešiť po svojom. Svoju polročnú limuzínu rozmlátil golfovou palicou priamo pred predajňou a zrakmi okoloidúcich.

 

Na aute nezostalo pokope vôbec nič, keď muž rozbíjal nielen svetlá či okná z tvrdeného skla, ale urobil diery aj do dverí a panoramatickej strechy. Snáď sa mu aspoň uľavilo...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona