VIDEO Rozzúrená matka potrestala dieťa krutým spôsobom, na toto nezabudne

NETKY.SK • 25 Apríl 2018, 13:10 • 2 min
VIDEO Rozzúrená matka potrestala dieťa krutým spôsobom, na toto nezabudne

Matka by mala pre dieťa predstavovať ochranu a oporu. Výchova detí je čoraz ťažšia, pretože ju rodičom komplikujú technické výdobytky a masové médiá. Neposlušné trucovité dieťa dokáže rodiča občas priviesť na pokraj šialenstva. Niektorí rodičia túto hranicu zjavne aj prekročia.

slovakia

left justify in out

Nemenovaná žena zjavne ázijského pôvodu potrestala svojho syna vyslovene hystericky. Dieťa si celkom určite so sebou ponesie traumu do konca života. Pre dieťa ako aj akékoľvek iné mláďa v živočíšnej ríši je odtrhnutie od matky mimoriadne stresujúce. Matka pre neho totiž znamená celý svet a bez nej je úplne stratené.  

 

Nevie sa, čo chlapec vyviedol. Kamery však zachytili, ako ho matka vysadila z auta na rušnej ceste a chcela ho tam nechať. Dieťa viackrát vyliezlo na kufor a snažilo sa ostať pri mame. Tá opakovane vystúpila z auta a odháňala ho hroziac, že ho zbije dáždnikom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies