VIDEO Rozruch v NBA: Do haly vletel netopier, spacifikoval ho Batman zo San Antonia

NETKY.SK • 29 December 2015, 09:41 • 2 min
VIDEO Rozruch v NBA: Do haly vletel netopier, spacifikoval ho Batman zo San Antonia

SAN ANTONIO - Že hala AT&T Center priťahuje faunu, je v basketbalovej NBA vec dávno známa. Domovský stánok San Antonia mal v pondelok opäť návštevníka zo zvieracej ríše, pre ktorého museli vyprázdniť časť hľadiska a posunúť začiatok zápasu proti Minnesote.

slovakia

left justify in out

Znova išlo o netopiera, ale tentoraz ho už nechytala holými rukami domáca hviezda Manu Ginóbili ako 1. novembra 2009, keď poletoval nad ihriskom. Hráči teraz počas rozcvičky dostali pokyn vrátiť sa do šatní. Na spacifikovanie vydeseného cicavca sa podujal domáci maskot Kojot v štýlovom kostýme Batmana a so sieťkou v ruke. Úspešne.

 

"Netopiere z času na čas vletia do haly, ale len zriedka počas zápasov," uviedli predstavitelia texaského klubu. V máji 2014 čakal v AT&T Center na basketbalistov Portlandu pred semifinále play-off Západnej konferencie v šatni 120 cm dlhý štrkáč, objavil ho krídelník Thomas Robinson. Informácie sú z webu ESPN.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies