VIDEO Rozhnevaný dav chytil mužov, ktorí znásilnili tínedžerku. Poriadne ich strestali!

NETKY.SK • 29 Marec 2018, 19:35 • 2 min
VIDEO Rozhnevaný dav chytil mužov, ktorí znásilnili tínedžerku. Poriadne ich strestali!

Rozhnevaní občania si podali dvoch zo štyroch mužov, ktorí boli obvinení zo znásilnenia 17-ročnej dievčiny.

slovakia

left justify in out

Tento prípad môže slúžiť ako výstraha pre všetky mladé ženy a ich rodičov. Dievča sa dohodlo na stretnutí s jedným chlapcom zo sociálnej siete. Namiesto romantického rande si ju však podal spolu s ďalšími troma kamarátmi.

 

Doráňané dievča sa vrátilo domov neskoro v noci. Jej rodičia a susedia na ňu celý čas s obavami čakali a ráno po hrôzostrašnom zistení išli podať trestné oznámenie na políciu.

 

Správa sa rýchlo rozšírila. Násilie na ženách je v Indii veľmi rozšírené a situácia je pre ľud už neznesiteľná. V reakcii na takéto zločiny sa rozmohlo aj verejné lynčovanie násilníkov. Aj v tomto prípade vyšli do ulíc desiatky občanov, ktorým sa podarilo chytiť dvoch zo štyroch páchateľov.

 

Muži boli čerství 20-tníci. Ľudia ich vyzliekli do naha, spútali im ruky, a viedli ich ulicami až k policajnej stanici. Po ceste ich intenzívne bičovali.

 

 

Incident sa odohral v uliciach mesta Yingkiong, v okrese Upper Siang v indickom štáte Arunachal Pradesh. Informoval The Ladbible.

 

Polícia teraz pátra po ďalších dvoch násilníkoch. Oni môžu dúfať, že ich nájdu skôr ako rozhnevaní ľudia.

 

Len minulý mesiac v Tezu zaútočilo takmer 1 000 ľudí na policajnú stanicu pre pomalú reakciu na znásilnenie a zavraždenie len 5-ročného dievčatka. Dvoch násilníkov dav chytil a zabil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies