VIDEO Rossi po páde na VC Aragónska na vlastnú žiadosť opustil nemocnicu

NETKY.SK • 29 September 2014, 12:13 • 2 min
VIDEO Rossi po páde na VC Aragónska na vlastnú žiadosť opustil nemocnicu

MADRID - Taliansky motocyklista Valentino Rossi po nepríjemnom páde na nedeľňajšej Veľkej cene Aragónska kategórie MotoGP opustil na vlastnú žiadosť nemocnicu, hoci tamojší lekár ho v nej chcel ešte nechať na noc na pozorovaní.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný skúsený jazdec tímu Yamaha na okruhu Motorland Aragon spadol a utrpel mierny otras mozgu. Rossi neskôr na sociálnej sieti zverejnil svoju fotografiu s tým, že je v poriadku okrem "bolesti hlavy". 
      

"Valentinov stav sa zlepšuje. Výsledky CT v Alcanize boli negatívne a hoci miestny lekár si ho chcel v nemocnici nechať aj cez noc, Valentino to odmietol," uviedol šéf lekárskej komisie MotoGP Michele Zasa. Štyri kolá pred koncom sezóny bojuje Rossi s Danim Pedrosom o druhé miesto v celkovej klasifikácii šampionátu, na čele ktorého je Španiel Marc Marquez. Ďalšia VC je o dva týždne v Japonsku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies