VIDEO Rose Namajunasová znovu naložila Jedrzejczykovej a potvrdila svoju pozíciu šampiónky!

NETKY.SK • 16 Apríl 2018, 13:54 • 2 min
VIDEO Rose Namajunasová znovu naložila Jedrzejczykovej a potvrdila svoju pozíciu šampiónky!

BRATISLAVA - Zapamätajte si jej meno! Vo svete bojových športov sa hovorí, že ozajstným šampiónom sa stávaš až vtedy, keď svoj titul po výhre znovu obhájiš. To sa podarilo na UFC 223 aj Rose Namajunasovej proti favorizovanej Joanne Jedrzejczykovej. S týmto víťazstvom utíšila aj svojich najväčších neprajníkov, tí totiž tvrdili, že jej novembrové víťazstvo bolo dielom náhody.

slovakia

left justify in out

Joanna Jedrzejczyková sa po minulom zápase sťažovala na svoj tím, ktorý mal na starosti chudnutie. Bola po zápase veľmi arogantná a tvrdila, že ozajstnou šampiónkou je ona, a to aj dokáže v odvete. Na zápas sa nemuselo ani dlho čakať, mohli sme ho sledovať minulý víkend na newyorskom galavečeri UFC 223.

 

Zápas bol vypísaný na 5 kôl, lepšie začala Jedrzejczyková, no Namajunasová sa rýchlo spamätala a prebrala taktovku zápasu. Tesne pred koncom kola mohlo byť rozhodnuté, ale zabránil tomu gong. Druhé kolo patrilo tiež Namajunasovej, ale naopak ku koncu sa začala preberať aj poľská zápasníčka. Takto pokračovalo tretie aj štvrté kolo, prevahu v nej mala Jedrzejczyková.

 

 

Hoci podľa rozhodcov patrilo štvrté kolo Namajunasovej, ale to vtedy ešte nevedela. Do posledného kola išli zápasníčky s pocitom, že stav zápasu je 2:2. Namajunasová mala neskutočne rozkopané stehno, poľská zápasníčka zasa napuchnuté pravé oko. Bol to vážne veľký duel a bolo vidno, že obidve chcú vyhrať. Viac síl však mala Namajunasová ktorá bola aktívnejšia a dokonca jej v poslednom kole vyšiel aj strh s ktorým si uistila víťazstvo v piatom kole.

 

Jedrzejczyková síce oslavovala, ale popritom aj plakala lebo asi cítila, že na víťazstvo jej výkon nestačil. Víťazstvo Namajunasovej bolo jasné, pripísala si na svoje konto 8. víťazstvo vo svojej kariére. Jedrzejczyková zasa druhú prehru v rade a to od tej istej súperky. Dúfajme, že ju tieto prehry nezlomia, a že neukončí svoju kariéru nakoľko ide o veľmi kvalitnú zápasníčku. Namajunasová si teraz môže na chvíľku vydýchnuť ale onedlho ju určite čaká ďalšia obhajoba. Jej vyzývateľkou by sa mohla stať víťazka zápasu Carla Esparzaová proti Claudii Gadelhaeovej.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona