VIDEO Rooftoperi lezú bez istenia a ilegálne po mrakodrapoch. Z videí sa vám budú potiť dlane

NETKY.SK • 13 Február 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO Rooftoperi lezú bez istenia a ilegálne po mrakodrapoch. Z videí sa vám budú potiť dlane

ŠANGHAJ - Šanghajská veža v Číne má 650 metrov a je to druhá najvyššia stavba sveta, možno práve preto láka všetkých tých bláznov, ktorí si na nej chcú skúsiť, kam až siahajú ich hranice, a vyhnať do výšin svoju pravidelnú dávku adrenalínu.

slovakia

left justify in out

O rooftoperoch ste už určite počuli. Lezú bezhlavo na mrakodrapy a výškové budovy. Mnohým z nás "smrteľníkom", keď zbadáme takúto fotografiu či video príde zle.

 

Jedným z mnohých videí je hitom serveru YouTube aj video, kde ruskí "daredevils", ako sa im hovorí, vylezú bez istenia až na úplný vrchol. Síce sa vám pri tom trochu zapotia dlane, ale na druhej stranu nič iné vám neostáva než túto odvahu obdivovať. Alebo je to bláznovstvo a hazard so životom? Diváci sa zhodnú na jednom, že pre nich je ťažké sa na to čo i len pozerať, nieto si predstaviť, že by mali byť na ich mieste. Každý máme nejaký koníček...

 

 

Perfektná selfie je pre niektorých tá, ktorá sa rovná tej najnebezpečnejšej. A neváha kvôli nej riskovať svoj holý život. Mladí šialenci šplhajú na mrakodrapy a prechádzajú sa v neuveriteľnej výške. Keby sa im len trochu zvrtla noha alebo šmykla ruka rozhodne je na mieste po nich. Tak ako už nie je medzi nami aj známy čínsky adrenalínový lezec, ktorý urobil osudnú chybu a Spadol zo 62-poschodového mrakodrapu. Tragické udalosti zaznamenala jeho kamera. 

 

VIDEO Mladý Číňan sa predvádzal na 62-poschodovej budove, tento kúsok neprežil

 

Jeho priatelia si však aj napriek výstrahe hazardu so životom naďalej užívajú takýto adrenalín. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies