VIDEO Ronaldo režisérom bujarej oslavy Realu, jeho hráči nezabudli ani na štipľavý odkaz pre Barcelonu

NETKY.SK • 22 Máj 2017, 14:44 • 2 min
VIDEO Ronaldo režisérom bujarej oslavy Realu, jeho hráči nezabudli ani na štipľavý odkaz pre Barcelonu

Madrid - Cristiano Ronaldo bol hlavným režisérom osláv titulu Realu Madrid v La Lige na námestí Plaza de Cibeles, ktorých sa zúčastnilo približne 50-tisíc fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Pouličná párty v španielskom hlavnom meste bola divoká, hráči Realu oslávili titul majstra po päťročnej pauze okázalo. O pol tretej ráno si vzal mikrofón Ronaldo a zaspieval prítomných svoju vlastnú serenádu s názvom "Real Madrid, milujem ťa." Oslavné ironické piesne sa ušli aj obrancovi konkurenčnej Barcelony Piquému, ktorý sa dostal do nemilosti hráčov Realu po jeho nedávnych zosmiešňujúcich výrokoch na ich adresu po postupe do finále Ligy majstrov.

 

Ešte predtým, ako sa hráči Realu vracali zo zápasu z Malagy, poslal ich kapitán Sergio Ramos odkaz bývalému prezidentovi Barcelony Joanovi Gaspartovi. Ten pred zápasom povedal, že Real stratí titul v poslednom kole práve vlastným gólom jeho kapitána.

 

"Pokiaľ viem, Gašpar bol posledným z trojice kráľov, ktorý žiadal o dar na Vianoce," žartoval Ramos. "On dokáže snívať a mať pritom v ruke pohár Doma Perignona. Chápem, že musí spomenúť moje meno, aby sa dostal do novín," dodal Ramos.

 

Na oslavách sa s novým imidžom ukázal brankár Keylor Navas, ktorý sa ihneď po zisku titulu nechal v šatni ostrihať dohola. "To je pre všetky tie deti, ktoré bojujú s rakovinou a pre ich rodiny, ktoré vedú tento boj. Tento titul je pre nich. A budem prosiť Boha, aby sa zotavili," vysvetlil Navas. Pekné chvíle s fanúšikmi si užíval aj chorvátsky legionár Luka Modrič.

 

"Som šťastný. Bol to neuveriteľný rok. Čakali sme dlho, ale nakoniec to stálo za všetku našu tvrdú prácu. Máme pred sebou ešte finále Ligy majstrov, chceme v ňom uspieť," uviedol Modrič.

 

Podľa španielskych médií potrebovalo počas večera ošetrenie 28 ľudí, jednalo sa o menšie zákroky. Išlo prevažne o únavu a závrate. Najvážnejším hláseným zranením bola zlomenina členka po páde.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies