VIDEO Rómska svadba je hitom internetu: Stála neuveriteľných 35-tisíc

NETKY.SK • 27 September 2016, 12:51 • 2 min
VIDEO Rómska svadba je hitom internetu: Stála neuveriteľných 35-tisíc

MICHALOVCE – Svadba rómskeho páru Evy (19) a Lukáša (20) Banovcov sa stala hitom na internete. Ich svadobné video má za pár dní viac ako 78-tisíc videní.

slovakia

left justify in out

Okrem svadobného videa dvojica zverejnila aj príbeh svojej lásky. Poznajú sa už od detstva a bola to láska na prvý pohľad. Svoju lásku spečatili honosnou svadbou.

 

 

Iba nevestin outfit stál neuveriteľných 10-tisíc eur. Eva prezradila denníku nový čas, že sa jej zapáčili šaty Andrey Verešovej. Módna návrhárka Natasha Azaryi Eve šaty so zlatou čipkou zhotovila za 3500 eur. Tie doplnila zlatou korunkou v hodnote 3-tisíc eur a šperkami v hodnote 3500 eur.

 

Svadba trvala celé štyri dni a zúčastnilo sa jej 80 hostí. Na hlavnej hostine sa podávalo predjedlo, polievka, tri chody a dezert. Okrem toho nechýbali švédske stoly s pečenými prasatami, kačicami a okrem nich si hostia pochutnali na 2-tisíc druhov koláčov. Svadba stála neuveriteľných 35-tisíc eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies