VIDEO Rómska rodinka v Anglicku takto natlačila gauč do Felicie!

NETKY.SK • 19 August 2014, 14:01 • 2 min
VIDEO Rómska rodinka v Anglicku takto natlačila gauč do Felicie!

SHEFFIELD – Ak si myslíte, že gauč sa zmestí iba do nákladného auta, tak pozerajte toto video. Táto trojica totiž spravila z obyčajnej Felicie nákladiak.

slovakia

left justify in out

Obyvateľ anglického mesta Sheffield Graeme Londgen natočil, ako trojica Rómov, pravdepodobne zo strednej alebo východnej Európy nakladá obrovský gauč do maličkého kufra Škody Felicia.

 

„V nedeľu moji susedia dali pred dom sedačku, ktorú už nechceli. V pondelok si pre ňu prišla táto rodina a snažila sa ju napchať do auta,“ povedal Londgen pre britský denník Mirror.

 

S gaučom bojovali traja dospelí – jeden muž a dve ženy a dve deti. Po niekoľkominútovom zápase sa im nejakým spôsobom podarilo zakliesniť gauč do kufra auta. Londgen chcel natočiť podarenú rodinku zblízka, ale kým došiel dole, už tam neboli. „Kým som zbehol dolu po schodoch už boli preč. Keby som nenatočil toto video myslel som si, že sa mi sníva. Do auta s gaučom sa muselo zmestiť ešte päť ľudí,“ napísal na Facebooku.

 

 

 

 

 

Toto video sa takmer okamžite stalo virálnym. Na facebooku ho už zdieľalo viac ako 70-tisíc ľudí, z čoho je prekvapený aj sám Londgen.

 

V anglickom meste Sheffield žije rozsiahla rómska komunita. Žijú tam hlavne Rómovia z Česka a Slovenska, takže je veľmi pravdepodobné, že táto podarená rodinka je zo Slovenska.

 

Video už má aj remix

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona