VIDEO Róm znásilnil a zabil na Ukrajine dievčatko: Miestni obyvatelia začali plieniť osadu, polícia ich evakuovala

NETKY.SK • 29 August 2016, 20:53 • 2 min
VIDEO Róm znásilnil a zabil na Ukrajine dievčatko: Miestni obyvatelia začali plieniť osadu, polícia ich evakuovala

LOŠČIYVNIKA - Ukrajinské úrady sa rozhodli evakuovať skupinu Rómov z dediny Loščynivka v Odeskej oblasti po tom, čo miestni obyvatelia vyplienili ich domovy v reakcii na vraždu osemročného dievčatka. Podozrivého zo znásilnenia a vraždy dievčatka polícia zadržala, ide o 20-ročného Róma, informovala dnes agentúra Ukrinform.

slovakia

left justify in out

Telo dievčatka sa našlo v piatok v opustenom dome na okraji Loščynivky. Bezprostredne po zatknutí podozrivého vypukli v obci nepokoje. Približne 300 ľudí začalo plieniť domovy Rómov. Dav sa zastavil až po zásahu polície.

 

 

 

Obyvatelia Loščynivky sa na nedeľňajšom zasadnutí obecného zastupiteľstva sťažovali, že sú už unavení z ľubovôle členov miestnej rómskej komunity, ktorá je podľa nich zapletená do šírenia drog, lúpeží a ďalších trestných činov. Povedali, že vražda dievčatka bola tou poslednou kvapkou.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies