VIDEO Rokovania z parlamentu si môžete pozrieť aj online na Youtube

NETKY.SK • 12 Október 2016, 18:34 • 2 min
VIDEO Rokovania z parlamentu si môžete pozrieť aj online na Youtube

BRATISLAVA - Národná rada (NR) SR vysiela z rokovania už aj prostredníctvom Youtube.

slovakia

left justify in out

Vysielanie zo zasadnutí môžu ľudia nájsť na kanáli TV NRSR www.nrsr.sk/youtube. Oznámil to dnes odbor komunikácie parlamentu. Vysielanie je testovacie.

 

"Cieľom spustenia online rokovania slovenského parlamentu cez Youtube kanál bolo rozšírenie možností sprístupnenia sledovať zasadnutia aj naživo," uviedla pre TASR hovorkyňa predsedu parlamentu Eva Kliská.

Doteraz mohla verejnosť sledovať vysielanie zo schôdzí na webovej stránke rtvs.sk a na webe televízie ta3.com. Pre vysielanie prostredníctvom Youtube sa Kancelária NR SR rozhodla preto, aby uľahčila ľuďom prístup k zasadnutiam.

 

"Vzhľadom na to, že v súčasnosti je Youtube kanál veľmi rozšíreným komunikačným kanálom, Kancelária Národnej rady SR sa rozhodla pre jeho využitie s cieľom zjednodušiť sprístupnenie zasadnutí parlamentu občanom," povedala Kliská.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies