VIDEO Rodinná tragédia v Memphise: Pri požiari domu zahynulo deväť ľudí

NETKY.SK • 13 September 2016, 09:22 • 2 min
VIDEO Rodinná tragédia v Memphise: Pri požiari domu zahynulo deväť ľudí

MEMPHIS - Na deväť stúpol počet obetí požiaru rodinného domu, ku ktorému došlo v pondelok v meste Memphis v americkom štáte Tennessee. Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na miestne médiá.

slovakia

left justify in out

Medzi obeťami požiaru, ktorý v dome obývanom desaťčlennou rodinou vypukol nadránom miestneho času, je šesť detí vo veku od približne troch do 16 rokov. Jeden chlapec je stále v ohrození života, informovali televízia WMC a spravodajská stránka The Tennessean.

 

 

Hoci prví hasiči dorazili na miesto do niekoľkých minút a plamene uhasili za približne štvrťhodinu, väčšina obyvateľov domu sa nadýchala priveľa splodín.

 

 

Doterajšie vyšetrovanie ukázalo, že podľa hasičov najhorší požiar v Memphise za takmer 100 rokov spôsobil napájací kábel klimatizačnej jednotky v obývacej izbe. Hlásič požiaru bol navyše tak poškodený, že sa nedá zistiť, či vydal alebo nevydal varovný signál.

 

Členom rodiny sa tiež stali osudné vlastné bezpečnostné opatrenia, keďže sa im nepodarilo včas zvnútra otvoriť bezpečnostné dvere a zamrežované okná.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona