VIDEO Rocková kapela Kings Of Leon zverejnila skladbu Reverend

NETKY.SK • 7 Október 2016, 13:29 • 2 min
VIDEO Rocková kapela Kings Of Leon zverejnila skladbu Reverend

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Kings Of Leon zverejnila skladbu Reverend. Novinka mala premiéru v show Beats 1 Zanea Lowea.

slovakia

left justify in out

Ide o najnovšiu ukážku z albumu WALLS, čo by mal byť backronym pre We Are Like Love Songs. Nahrávka sa dostane na trh 14. októbra a bude obsahovať celkovo desať skladieb.

 

Hudobníci z nich predtým predstavili piesne Waste a Moment, Walls, Around The World spolu s videoklipmi a tiež skladbu Over, v ktorej sa 34-ročný spevák Caleb Followill otvoril aj o svojom boji so závislosťou od alkoholu. Na štúdiovke bude tiež skladba Find Me, ktorú venoval manželke, supermodelke Lily Aldridge. Formácia nahrala album v Los Angeles s producentom Markusom Dravsom, ktorý má na konte spoluprácu s Björk, Arcade Fire alebo Coldplay.


Kings Of Leon tvoria bratia Caleb, Nathan a Jared Followillovci spolu s ich bratrancom Matthewom Followillom. Prvý štúdiový album Youth And Young Manhood vydali v roku 2003. Po ňom nasledovali nahrávky Aha Shake Heartbreak (2004), Because Of The Times (2007), Only By The Night (2008), Come Around Sundown (2010) a Mechanical Bull (2013). Všetky sa umiestnili v prvej päťke britského albumového rebríčka a posledné tri menované i v prvej päťke amerického rebríčka Billboard 200.

 

Medzi najväčšie hity formácie patria piesne The Bucket, Sex On Fire, Use Somebody, Radioactive či Supersoaker.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies