VIDEO Rocková kapela Enter Shikari zverejnili skladbu Hoodwinker

NETKY.SK • 10 Október 2016, 15:28 • 2 min
VIDEO Rocková kapela Enter Shikari zverejnili skladbu Hoodwinker

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela Enter Shikari zverejnila skladbu Hoodwinker. Novinka mala premiéru v Rock Show na BBC Radio 1. Skupina k piesni ponúkla aj videoklip, v ktorom muzikanti prezentujú svoj najnovší singel v malom člne.

slovakia

left justify in out

Na réžii sa podieľali Matt Farman a líder skupiny Rou Reynolds. "Enter Shikari v piesni nahnevane kričia, že váš boh je podvodník. Obávam sa, že naozaj je. Viem, že ste si mysleli, že tí iní sú podvodníci a váš je jediný pravý. No obávam sa, že ani on nie je pravý," uviedol Reynolds v oficiálnom vyhlásení ku skladbe.


Fanúšikovia a fanúšičky kapely sa môžu tešiť na nahrávku Live At Alexandra Palace, ktorá vyjde 4. novembra. Pôjde o záznam koncertu, ktorý skupina nahrala vo februári v Londýne.
Počiatok Enter Shikari siaha do roku 1999, keď vznikla skupina Hybryd, v ktorej hrali Chris Batten, Rou Reynolds a Rob Rolfe. K nim sa v roku 2003 pridal Liam "Rory" Clewlow a vznikli Enter Shikari.

 

Na konte majú albumy Take to the Skies (2007), Common Dreads (2009), A Flash Flood of Colour (2012) a The Mindsweep (2015), pričom s prvou, treťou a štvrtou nahrávkou sa dostali do top 10 v UK Charte. Na konte majú aj kompilácie The Zone (2007) a Tribalism (2010) či niekoľko EP nahrávok.
 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona