VIDEO Robo Opatovský štartuje Vianočné turné s Máriou Čírovou

NETKY.SK • 26 November 2016, 10:57 • 2 min
VIDEO Robo Opatovský štartuje Vianočné turné s Máriou Čírovou

BRATISLAVA - Spoločné Vianočné turné s Máriou Čírovou štartuje tento víkend Robo Opatovský. So speváčkou a skladateľkou ho viaže nielen doterajšia spolupráca a nadšenie pre Vianoce, ľudské a profesionálne sympatie, ale aj radosť z vystúpení naživo.

slovakia

left justify in out

"Je to tu, deväť koncertov, začíname v prvú adventnú nedeľu v Batizovciach. Hneď na druhý deň sme v Prešove, pokračujeme po celom Slovensku," uviedol pre TASR Opatovský. V rámci koncertnej šnúry sa zastaví v deviatich mestách, v Bratislave bude koncertovať 13. decembra: "Veľmi sa teším, že už je len pár voľných miest na Veľkú sálu Istropolisu, čo je skoro tisíc ľudí. Určite tam bude ten úžasný prílev energie, ale verím tomu, že všade, kde budeme hrať."

 

Spevák a skladateľ nahral vlani s Máriou Čírovou úspešný singel Vianoce. Okrem neho zaspievajú na turné aj duet Čas sviečok, ktorý Robo pôvodne naspieval s Janou Kirschner už v roku 1998. Zaznie pieseň Búvaj dieťa krásne z minuloročného Vianočného albumu Márie Čírovej a ďalšie piesne, ktoré majú fanúšikov dostať do správnej sviatočnej atmosféry.

 

 

Repertoár turné tvoria osvedčené songy Vianočná pošta, Dieťa spí, Na vločkách, Prší, Natália, ale aj skladby z nového albumu Vianočné duetá. "Toto je už môj tretí vianočný album, môžem urobiť koncert len z vianočných pesničiek," smeje sa Robo Opatovský, ktorý svoj nový album o pár dní oficiálne uvedie do života. Predznamenáva ho veľkolepá skladba Aleluja, ktorú napísal s Ľubicou Čekovskou.

 

"Mária zaspieva, samozrejme, Unikát, to nesmie chýbať, určite bude spievať aj pieseň Kto vie, ktorú má s Peťom Bažíkom, teraz som ho nahradil, je to veľmi emotívna, dobrá skladba," prezradil k turné 44-ročný spevák. Svojich fanúšikov neukráti v takmer dvojhodinovom programe ani o tradičné Jingle Bells. "Uvidím, ako budú ľudia reagovať. Máme 22 skladieb, snažil som sa niečo vyhodiť, a nemal som pocit, že by tam niektorá nemala byť. Ak budú ľudia v správnej atmosfére, dve hodiny budeme hrať a spievať," uzavrel s úsmevom.

 

Vianočné turné Mária Čírová & Robo Opatovský štartuje 27. novembra v Batizovciach, následne speváci navštívia ďalších osem slovenských miest - Prešov (28. 11.), Levice (4. 12), Martin (5. 12.), Žilina (11. 12.), Košice (12. 12.), Bratislava (13. 12.), Trnava (18. 12.), Topoľčany (19. 12.).

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona