VIDEO Robo Opatovský predstavil videoklip ku skladbe V hlave ťa mám

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 15:59 • 2 min
VIDEO Robo Opatovský predstavil videoklip ku skladbe V hlave ťa mám

BRATISLAVA - Slovenský spevák Robo Opatovský zverejnil videoklip k singlu V hlave ťa mám, ktorý predstavil koncom mája. Režisérom klipu je Samuel Hindy, o grafiku sa postaral Miloš Belanec a okrem Opatovského v ňom účinkuje aj tanečnica Silvia Mannová.

slovakia

left justify in out

"Točili sme na zelenom pozadí, čo išlo pomerne rýchlo. Nakrútili sme ho za jeden deň. Najviac času a práce zabrala postprodukcia, to nám trvalo až tri týždne. Chalani použili jedinečnú grafickú postprodukciu Cartoon, ktorú na Slovensku dosiaľ nik v klipe nepoužil," uviedol 44-ročný interpret, ktorý taktiež prezradil, ako objavil spomínanú Mannovú.

 

"Videl som ju tancovať na pár akciách, dokonca som si ju všimol v televíznej šou Tvoja tvár znie povedome. Oslovil som Miňa Kereša, ktorý ju zastupuje, a dohodli sme sa na spolupráci. Nakrúcanie bolo v pohode, Sylvia priamo na pľaci vymýšľala choreografiu. Mali sme dokonca aj spoločné tanečné variácie, ale zo mňa asi nikdy nebude dokonalý tanečník, tak nakoniec sme nechali iba improvizované tance v páre. A myslím, že sme urobili dobre," vysvetlil.


Autorom textu skladby je Martin "Fefe" Žúži z kapely Hex, o produkciu sa postarali Tomáš Löbb a Marek Rakovický z Lavagance. "Zatiaľ som mal vynikajúce ohlasy, keď som ho spieval na jarnom turné, tak uvidím ako ľudia zareagujú na klip. Je to moja posledná popová skladba tento rok. Celé leto aj jeseň budem totiž už len dokončovať album Vianočné duetá. Bol by som preto rád, ak by singel V hlave ťa mám zarezonoval nielen v rádiách, ale aj na mojich koncertoch, a aby si ho vypočulo čo najviac ľudí. Myslím si, že Fefemu sa opäť podaril výborný text a chlapcom z LVGNC Studios nadčasový zvuk a aranžmán," dodal.


Robo Opatovský debutoval v roku 1997 albumom Robert Opatovský. Nasledovali nahrávky Nebol som zlý (1998) a Pravá tvár (2000). V rokoch 2002 a 2003 žil striedavo v Japonsku a na Slovensku. Počas tohto obdobia vznikol materiál na album Prílev energie, ktorý sa na trhu objavil v roku 2003. Na konte má tiež nahrávky V tom zvláštnom sne (2005), Swing & Latin (2006) či Vianočný album (2009).

 

Na poslednej menovanej štúdiovke sa nachádza aj dueto s Beátou Dubasovou s názvom Prvé Vianoce. V roku 2012 k nej pridal aj pokračovanie s názvom Vianočný album 2, ktorý obsahuje upravené verzie skladieb ako napríklad Santa Claus Is Coming To Town, Winter Wonderland či Driving Home For Christmas. V tom istom roku uviedol na trh aj eponymný album a predvlani štúdiovku Môj život. Minulý rok ponúkol album Robo Opatovský & Overtime.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies