VIDEO Robo Opatovský má nový singel: V klipe sa ocitol v jednej posteli s modelkou Máriou Zelin

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 09:41 • 2 min
VIDEO Robo Opatovský má nový singel: V klipe sa ocitol v jednej posteli s modelkou Máriou Zelin

Robo Opatovský má nový singel „Posteľné kráľovstvá“, ku ktorému už stihol nakrútiť čiernobiely videoklip. Hlavnou hviezdou je v ňom krásna modelka Mária Zelin.

slovakia

left justify in out

Robo hrá jej partnera a tak sú v klipe spolu v jednej posteli. Klip opäť nakrúcal „dvorný režisér“ sympatického speváka, talentovaný Samo Hindy. Nový singel „Posteľné kráľovstvá“ je vo viacerých smeroch iný, ako predošlá Robova práca. Hudbu si zložil sám, ale k ostatnému si tentoraz prizval celkom nový tím. Text má na svedomí Martin „Fefe“ Žúži zo skupiny HEX, producentom novej skladby je Marek Rakovický z kapely Lavagance a Tomáš Löbb. Pohodový song „Posteľné kráľovstvá“ zahrá Robo na turné, počas ktorého sa zastaví v 13-tich slovenských mestách!

 

 

Spevák a skladateľ Robo Opatovský má ďalšiu novinku – singel a videoklip „Posteľné kráľovstvá“! Zahral si  v ňom po boku krásnej modelky Márie Zelin, s ktorou sa ocitol v jeden posteli.

 

„Bolo to naozaj zábavné! V klipe to síce nie je vidieť, ale pri nakrúcaní sme zažili mnoho komických situácií. Majka bola veľmi bezprostredná a situáciu nám uľahčilo i to, že sa už roky poznáme. To, aby účinkovala v tomto klipe,  bola moja voľba. Je to krásna žena, úspešná, ale na druhej strane baba úplne do pohody, žiadna namyslená celebrita! V prvom pláne som mal spievať iba synchróny, v klipe som nemal vôbec účinkovať. Akonáhle sa mi však podarilo dohodnúť sa s Máriou, súhlasil som, že zahrám jej partnera. Akurát som mal podmienku, že nemôže byť priamy záber na mňa. Chcel som, aby sa celý dej točil okolo Majky a ja budem iba komparzista,“ vysvetľuje s úsmevom Robo Opatovský. 

 

Spoluprácu si pochvaľuje aj krásna modelka, ktorá je tiež spoluautorkou scenára klipu! 

 

„Pesnička „Posteľné kráľovstvá“ je že úplne waw! Perfektná! Je to ten druh songu, pri ktorom si v aute určite pridám hlas. S Robom sa mi natáčalo super. V tej posteli sme neboli spolu nejako dlho, za dve hodiny sme to mali nakrútené. Dobre si rozumieme, dopĺňali sme sa rôznymi spontánnymi nápadmi. Napríklad – oproti posteli bola záclona, tak mi napadlo, že by bolo pekné, ak sa do nej zabalím. Robo mal zase nápad s knižkou,“ dodáva Mária Zelin.

 

Nový singel „Posteľné kráľovstvá“ je výsledkom celkom nového tímu, s ktorým Robo spolupracoval po prvý raz. Text mu napísal Martin „Fefe“ Žúži z kapely HEX, produkciu má na svedomí Marek Rakovický zo skupiny Lavagance a Tomáš Löbb. Pri tvorbe videoklipu však Robo stavil na osvedčeného režiséra. 

 

„Pesnička je pohodová, klip s ňou fantasticky korešponduje. Hneď ako som počul finálnu verziu, vedel som, že to bude čiernobiely klip so spomalenými zámermi. Že bude o tom, ako si milujúci pár užíva chvíle pohody, lásky, porozumenia. Pieseň je o miestach, kde sme jeden pre druhého, v bezpečí. Aj keď nás trápia veci, ktoré sa dejú okolo nás – politika, vojny, negatívne správy. Spolu s teamom MasahiFilms sme k piesni nakrútili videoklip, aký ešte nemám. Natáčalo sa v apartmáne hotela NH Gate One. Režisérom a kameramanom bol mladý, talentovaný a veľmi kreatívny Samko Hindy, ktorý je už mojim „dvorným režisérom“,“ uzatvára Robo Opatovský .

 

Robo Opatovský sa už teší, ako budú fanúšikovia reagovať na nový singel naživo. Zaspieva ho aj na turné, ktoré štartuje 11. marca. Lístky sa dajú kúpiť v sieti Ticketportal. Aktuálne informácie o aktivitách Roba Opatovského nájdete na: https://www.roboopatovsky.com/ alebo https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts   

 

Robo Opatovský tour 2016

 

11.3. – Nové Mesto nad Váhom – Blue Note 

12.3. – Prievidza – Woodstock 

17.3. – Bratislava – Rock Cafe  

18.3. – Topoľčany – CaféBar Sway  

26.3. – Piešťany – Kursalon  

9.4. – Banská Štiavnica – Trotuar Cafe  

14.4. – Nitra – Music a Cafe 

20.4. – Košice – Jazz Club  

21.4. – Prešov – Bizarre 

22.4. – Michalovce – Zlatý býk 

23.4. – Humenné – MsKS – Estrádna hala   

28.4. – Modra – Elesko Wine Park  

29.4. – Žarnovica – Cukráreň Alžbetka  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona