VIDEO Robben si pri oslave gólu takmer zranil koleno

NETKY.SK • 2 December 2013, 13:05 • 2 min
VIDEO Robben si pri oslave gólu takmer zranil koleno

MNÍCHOV - Holandský krídelník v službách futbalového Bayernu Mníchov Arjen Robben to poriadne prehnal pri oslave svojho víťazného gólu v sobotňajšom ligovom zápase s Braunschweigom (2:0).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný reprezentant "oranjes" už v 2. min otvoril skóre predmetného stretnutia a svoj presný zásah bežal oslavovať k rohovej zástavke, ale pri svojom pokuse o sklz na kolenách po trávniku ho nepríjemne zaseklo. Robben na to takmer doplatil zranením a poriadne si oškrel obe kolená. Bývalý hráč Realu Madrid či FC Chelsea bol napokon schopný pokračovať v zápase a druhým gólom v 30. min poistil víťazstvo Bavorov a zároveň zariadil predĺženie šnúry úradujúceho nemeckého i európskeho šampióna na 39 bundesligových meraní síl bez prehry. Arjen Robben absolvoval celé stretnutie, v tejto sezóne najvyššej nemeckej súťaže dal už šesť gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona