VIDEO Ringo Starr vystúpi v Prahe a Viedni

NETKY.SK • 1 December 2017, 18:17 • 2 min
VIDEO Ringo Starr vystúpi v Prahe a Viedni

BRATISLAVA - Anglický hudobník a spevák Ringo Starr ohlásil termíny budúcoročného európskeho turné. Niekdajší bubeník kapely The Beatles sa predstaví napríklad 19. júna v pražskom Kongresovom centre alebo o deň neskôr vo viedenskej Stadthalle.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatsedemročný interpret vyrazí na koncertnú šnúru so svojím All Starr Bandom, v ktorom pôsobia Colin Hay, Graham Gouldman, Steve Lukather, Gregg Rolie, Warren Ham a Gregg Bissonette.

Ringo Starr, vlastným menom Richard Starkey Jr., pôsobil v začiatkoch kariéry v kapele Rory Storm and the Hurricanes. V roku 1962 sa stal členom The Beatles, ku ktorým patrili aj John Lennon, Paul McCartney a George Harrison. Po rozpade skupiny v roku 1970 sa vydal na sólovú dráhu. Ešte v tom istom roku uviedol na trh prvé dve sólové štúdiovky - Sentimental Journey a Beaucoups Of Blues. Počas svojej sólovej kariéry nahral zatiaľ 19 štúdioviek, pričom najnovšiu s názvom Give More Love vydal tento rok v septembri. Dva razy ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy, v roku 1988 ako člena The Beatles a predvlani ako sólového umelca.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies