VIDEO Rihanna zverejnila klip k piesni Sledgehammer

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 18:09 • 2 min
VIDEO Rihanna zverejnila klip k piesni Sledgehammer

BRATISLAVA - Barbadoská speváčka Rihanna predstavila videoklip k skladbe Sledgehammer, ktorá sa nachádza na soundtracku k očakávanému sci-fi Star Trek: Do neznáma.

slovakia

left justify in out

Vo futuristickej novinke sa 28-ročná interpretka predstavila ako tajomná mimozemšťanka na neznámej planéte, kde pomocou svojej nadprirodzenej sily napríklad pohybuje skalami vo vzduchu. Vo videu sa tiež ukáže vesmírna loď Enterprise, s ktorou lietajú hlavní hrdinovia filmu, pričom na záver smeruje k hviezdokope podobajúcej sa na hudobníčkinu tvár. O réžiu klipu sa postarala Floria Sigismondi, ktorá v minulosti pracovala s Davidom Bowiem, Justin Timberlake, Björk či kapelou The Cure. Na piesni sa zas autorsky podieľala austrálska hudobníčka Sia.


Star Trek: Do neznáma, ktoré nadviaže na filmy Star Trek (2009) a Star Trek: Do temnoty (2013), uvedú v amerických kinách 22. júla, 50 rokov od začiatku prvého vysielania pôvodného seriálu. Úlohy z predchádzajúcich filmov série si v novinke zopakovali Chris Pine (James T. Kirk), Zachary Quinto (Spock), Zoe Saldana (Uhura), Karl Urban (Bones), Simon Pegg (Scotty), John Cho (Hikaru Sulu) či nedávno zosnulý herec Anton Yelchin (Čechov). Okrem toho diváci v novinke uvidia napríklad Sofiu Boutellu, Joa Taslima, Lydiu Wilson alebo Idrisa Elbu. O réžiu sa postaral Justin Lin, kým J. J. Abrams, ktorý nakrútil spomínané prvé dva filmy série, sa ujal produkcie. Autormi scenára sú spomínaný Pegg a Doug Jung. Film by sa mal do slovenských kín dostať 18. augusta.


Dvadsaťosemročná Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa ako 16-ročná presťahovala z rodného Barbadosu do USA. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími siedmimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012).

 

Tento úspech sa jej podarilo zopakovať aj s novinkou Anti (2016). K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella (feat. Jay Z), Don't Stop The Music, Take A Bow, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name? (feat. Drake), S&M, Where Have You Been, Diamonds, Stay (feat. Mikky Ekko) a We Found Love (feat. Calvin Harris).

 

Je držiteľkou ôsmich cien Grammy, deviatich American Music Awards vrátane Icon Award, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Bojová loď (2012), To je koniec! (2013) a Annie (2014).





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies