VIDEO Rihanna v bolestiach: Ruku jej tetujú s dlátom a palicou!

NETKY.SK • 10 Október 2013, 12:30 • 2 min
VIDEO Rihanna v bolestiach: Ruku jej tetujú s dlátom a palicou!

WELLINGTON - Barbadoská speváčka Rihanna sa počas koncertnej zastávky na Novom Zélande nechala potetovať od predlaktia až po končeky prstov tradičným maorijským spôsobom.

slovakia

left justify in out

Ide o druh tetovania typický pre pôvodných polynézskych obyvateľov Nového Zélandu, pri ktorom sa nepoužíva ihla, ale dláto, palica a tuš. Samotnú procedúru si nechala 25-ročná speváčka aj nakrútiť a video následne zverejnila na portáli YouTube.

Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do USA presťahovala ako 16-ročná. Jej cieľom bolo rozbehnúť hudobnú kariéru. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až so siedmym albumom Unapologetic, ktorý vyšiel vlani. K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop The Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name?, S&M, We Found Love, Where Have You Been či Diamonds. Je držiteľkou šiestich cien Grammy, piatich American Music Awards, dvoch Brit Awards, 22 Billboard Music Awards a desiatok ďalších ocenení. Rihanna sa už stihla objaviť aj na striebornom plátne, keď si zahrala vo filme Bojová loď (2012). Túto jar predstavila aj svoju prvú módnu kolekciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies