VIDEO Richard Ashcroft zverejnil videoklip k piesni Hold On

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 16:48 • 2 min
VIDEO Richard Ashcroft zverejnil videoklip k piesni Hold On

BRATISLAVA - Anglický spevák Richard Ashcroft zverejnil videoklip k piesni Hold On. Interpret v novinke prezentuje skladbu pred kamerou v modrom obleku a bielom roláku s okuliarmi na očiach. O réžiu sa postaral sám 44-ročný Ashcroft

slovakia

left justify in out

Muzikant ponúkol video aj k remixu piesne Hold On, o ktorý sa postaral producent Mirwais. V tomto klipe použili aj zábery z prvého spomínaného videa.


Skladba Hold On sa bude nachádzať na albume These People, ktorý vyjde 20. mája. Nahrávka bude obsahovať celkovo desať piesní. Medzi nimi je aj singel This Is How It Feels. Na albume sa podieľali producenti Chris Potter a Wil Malone. Spevák sa v piesňach venuje témam ako Arabská jar, vojna v Sýrii či smrť blízkeho priateľa. Ashcroft predstavil niekoľko skladieb z nového albumu počas koncertu, ktorý sa konal v pondelok v Londýne.


Richard Paul Ashcroft sa preslávil v kapele The Verve, s ktorou vydal štúdiovky A Storm In Heaven (1993), A Northern Soul (1995), Urban Hymns (1997) a Forth (2008).

 

Medzi ich najväčšie hity patria piesne Bitter Sweet Symphony, The Drugs Don't Work, Lucky Man a Love Is Noise.

 

Ako sólový interpret debutoval v roku 2000 albumom Alone With Everybody, po ktorom nasledovali nahrávky Human Conditions (2002) a Keys To The World (2006). V roku 2010 založil formáciu RPA & The United Nations of Sound, s ktorou v ten istý rok vydal eponymnú štúdiovku.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies