VIDEO Revízori zadržiavajú ženu, oslobodí ju jej priateľ!

NETKY.SK • 15 Október 2013, 11:41 • 2 min
VIDEO Revízori zadržiavajú ženu, oslobodí ju jej priateľ!

PRAHA – Revízor je asi jedno z najnenávidenejších povolaní. A tak sa kontrolóri cestovných lístkov častokrát dostávajú do situácií, v ktorých dochádza k fyzickým stretom.

slovakia

left justify in out

Na internete sa objavilo video, na ktorom dvojica revízorov zadržiava ženu na ulici proti jej vôli. K žene príde ako rytier na bielom koni jej priateľ, ktorý ju zo spárov revízorov vyslobodí. Použije však pri tom svoju fyzickú silu.

Mladá dievčina po celý čas revízorom tvrdila, že si kúpila SMS lístok, ale omylom ho z telefónu vymazala. Revízori sa tiež nesprávali najtaktnejšie, pretože po celý čas držia dievča za bundu a odmietajú ju pustiť.

Priateľ zadržanej ženy sa s revízormi podobne ako jeho milá odmieta baviť a prechádza ihneď k veci. Muž zaútočil na jedného z revízorov zoberie svoju priateľku a odídu preč. Otázkou zostáva, kto konal podľa zákona a či majú revízori právo zadržiavať človeka na ulici?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies