VIDEO Retríveri nad ránom z postieľky vytiahli bábätko, aby ich kŕmilo

NETKY.SK • 10 Jún 2018, 07:00 • 2 min
VIDEO Retríveri nad ránom z postieľky vytiahli bábätko, aby ich kŕmilo

Dvaja súrodenci zlatého retrívera Bleu a Colby sú poriadne prefíkaní. Ich najnovší počin obletel svet a roztopil srdcia mnohých ľudí.

slovakia

left justify in out

Bleu a Colby si veľmi rýchlo obľúbili dnes už 15-mesačné bábätko Chloe. Zistili totiž, že malé dievčatko je v kŕmení omnoho štedrejšie ako jej rodičia.

 

Mama Nina raz našla dcérku skoro ráno v predsieni a celkom sa vydesila. Je totiž ešte príliš malá na to, aby si otvorila dvere a bez dozoru rodičov by sa jej mohlo niečo stať. Aby zistila, ako sa jej malá dostala z postieľky, pozrela si video z bezpečnostnej kamery.

 

Ukázalo sa, že to boli Bleu a Colby, kto otvoril dvere. Chloe dovtedy poslušne spinkala. Retvíveri ju ale zobudili, vyoblizovali a vydúrili z postele. Potom ju veľmi očividne viedli do kuchyne, aby im dala obľúbené granulky.

 

 

„Sedávajú pod detskou stoličkou Chloe každý večer," povedal otec Chris pre Bored Panda. "V poslednej dobe je už dosť vysoká na to, aby sa dočiahla do kýbľa s granulami pre psy, tak ich odtiaľ vyberá a vytrvalo ich kŕmi. Sme z toho zúfalí,“ dodal.

 

Chris a Nina priznali, že chcú v dome zaviesť prísnejšie pravidlá.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies