VIDEO Reportér knokautoval migranta, ktorý ohrozoval jeho štáb

NETKY.SK • 10 Marec 2018, 11:10 • 2 min
VIDEO Reportér knokautoval migranta, ktorý ohrozoval jeho štáb

RÍM - O tom, že práca novinára je nebezpečná, už dnes nepochybuje hádam nikto ani u nás. Problémy majú nielen investigatívni novinári, ale aj reportéri, ktorí natáčajú v teréne, či naživo. Najmä v oblastiach, kde sa to hemží migrantmi, ako napríklad v hlavnom meste Talianska.

slovakia

left justify in out

Pred rokom bola v Ríme napadnutá novinárka Francesca Parisella. Video z napadnutia africkým migrantom vtedy obletelo svet a vydesilo divákov reálnym zobrazením rímskych ulíc v tieni africkej migrácie, píše server stredoevropan.cz.

 

Po roku sa na to isté miesto vydal natáčať anglický novinár a aktivista Tommy Robinson. A ako by sa história opakovala. Robinsona  a jeho štáb obklopili agresívni černosi.  Jeden z nich  útočil na kameramana a Robinson ho varuje, že ho uspí. O niekoľko minút sa dvojica stále háda, keď si černoch nakročí k Robinsonovi, ktorý stojí chrbtom a vyhráža sa mu. Robinson sa otočí a bleskovým hákom migranta upokojí. 

 

Reportér "Rocky" to komentoval lakonicky: "Skupina migrantov sa pokúsila zaútočiť na môj štáb, vyhrážali sa, že ma zabijú. Musel som brániť svojich ľudí. Mainstreamové média by v tejto situácii iste uprednostnili, aby som ich nechal pozabíjať."

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies