VIDEO Relizačný tím hokejistov SR zaviedol v tíme nové pravidlo! Prečo sa Ramsay a Šatan rozhodli pre tento nevšedný krok?

NETKY.SK • 6 Február 2018, 14:00 • 2 min
VIDEO Relizačný tím hokejistov SR zaviedol v tíme nové pravidlo! Prečo sa Ramsay a Šatan rozhodli pre tento nevšedný krok?

BRATISLAVA - Zatiaľ iba sedemnásť hráčov absolvovalo včera na bratislavskom zimnom štadióne prvú oficiálnu tréningovú jednotku pred odletom do dejiska zimných hier. Generálny manažér tímu Miroslav Šatan a reprezentačný tréner Craig Ramsay okrem informácií o stave tímu prezradili zástupcom médií prečo sa rozhodli pre netradičný krok a pripravili izbový poriadok. Ten sa slovenskí reprezentanti dozvedia až v Pjongčangu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Hráčov po prílete do Pjongčangu čaká prekvapenie vo forme izbového poriadku. Realizačný tím rozhodol, že práve on poskladá dvojice spolubývajúcich. Hráči sa až v dejisku dozvedia, s kým budú na izbe. "Rozhodli sme sa tak s trénerom. Zažil som to v NHL, tam tréneri rozhodli nielen o tom, kto bude s kým na izbe, ale aj o tom, kto bude vedľa koho sedieť v kabíne. Dali sme dokopy dvojice a hráčov, ktorí sa možno menej poznajú, ale veríme, že toto prispeje k tomu, aby sa z tejto partie stal čo najskôr súdržný tím," prezradil Šatan.

 

Kapitána vyberú až v dejisku ZOH

O mene kapitána zatiaľ nechcel hovoriť, neprezradil ani mená kandidátov. "O kapitánovi rozhodnem až po prílete do dejiska turnaja. Na to máme ešte čas," uviedol. Šatan verí, že tím dosiahne v Pjongčangu nejaké úspechy. "My sme už urobili všetko, čo bolo treba a teraz je to už na hráčoch. Ja už budem sedieť iba na tribúne a tlačiť očami, aby prešiel puk do bránky," dodal generálny manažér.

 

Pre kanadského kouča to bude prvá účasť na olympiáde

Ramsay sa už nevie dočkať príchodu do dejiska športového sviatku. "Sú to moje prvé hry, takže sa na ne veľmi teším. Som nadšený, že uvidím olympijskú dedinu, budem jej súčasťou a stretnem nových ľudí. Chcem sa pozrieť aj na iné športy. Chystáme sa na biatlon," povedal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies