VIDEO Redaktor BBC zažil počas natáčania kurióznu situáciu: Vtipné video baví internet

NETKY.SK • 14 Január 2018, 12:00 • 2 min
VIDEO Redaktor BBC zažil počas natáčania kurióznu situáciu: Vtipné video baví internet

Aj skúsený reportér sa môže dostať "do úzkych".

slovakia

left justify in out

Práca redaktora nepatrí práve medzi tie najjednoduchšie. Musí to byť človek so širokým všeobecným rozhľadom, komunikačne mimoriadne zdatný a často aj s poriadnou dávkou odvahy. Flexibilita by rovnako mala byť jeho silnou stránkou, nakoľko občas je potrebné vstať aj uprostred noci a ísť natáčať príspevok na miesto diania. Je teda zrejmé, že redaktor je „ostrieľaný“ človek a len tak niečo ho z miery nevyvedie. Napriek tomu sa občas stávajú aj takéto nepredvídateľné situácie.

 

Alex Dunlop, reportér jedného z najvýznamnejších svetových médií BBC, pripravoval reportáž zo zoologickej záhrady v anglickom grófstve Norfolk. Hoci za roky svojej praxe už určite zažil rôzne veci, toto bola zrejme jeho premiéra. Počas natáčania ho totiž napadla skupinka lemurov!

 

Zvedavé zvieratká, ktoré žijú vo voľnej prírode výhradne len na Madagaskare, mali o Alexa evidentne veľký záujem. Reportér mal zo situácie najskôr zábavu, smiech ho ale prešiel, keď ho začali hrýzť do prstov. Napriek tomu, že na ňom miestami viselo naraz aj päť lemurov, zachoval si chladnú hlavu a vyjadril sa, že sú to vtipné tvory.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies