VIDEO Rapperka Iggy Azalea vydá štúdiovku Digital Distortion 30. júna

NETKY.SK • 24 Máj 2017, 13:23 • 2 min
VIDEO Rapperka Iggy Azalea vydá štúdiovku Digital Distortion 30. júna

BRATISLAVA - Austrálska rapperka Iggy Azalea oznámila, že jej očakávaná druhá štúdiovka Digital Distortion vyjde 30. júna.

slovakia

left justify in out

Album sa mal pritom dostať na trh ešte vlani v júni, no pre iné pracovné povinnosti a tiež pre rozchod s basketbalistom Nickom Youngom interpretka vydanie niekoľkokrát preložila.

 

Dvadsaťšesťročná rodáčka zo Sydney ohlásila dátum vydania v rozhlasovej relácii Zacha Sanga. "Čo je najlepšie, 30. júna vychádza na piatok. To je deň vydávania albumov, a tak sa to krásne spojilo," uviedla na margo vybraného dátumu.

Azalea už zo spomínanej štúdiovky fanúšikom a fanúšičkám ponúkla viacero ukážok. Ide o skladby Switch (feat. Anitta), Can’t Lose (feat. Lil Uzi Vert), Mo Bounce a Team. K dvom posledným menovaným tiež zverejnila aj videoklipy.

Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa ako šestnásťročná presťahovala zo Sydney do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory.

 

V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Debutový album The New Classic vydala v apríli 2014 a v novembri toho istého roka ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified.

 

Ako herečka sa predstavila v akčnej snímke Rýchlo a zbesilo 7 (2015).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies