VIDEO Rapper Zack de la Rocha predstavil debutový sólový singel

NETKY.SK • 8 September 2016, 15:56 • 2 min
VIDEO Rapper Zack de la Rocha predstavil debutový sólový singel

BRATISLAVA - Americký hudobník a rapper Zack de la Rocha, známy predovšetkým ako frontman v súčasnosti neaktívnej kapely Rage Against The Machine, predstavil svoj debutový sólový singel.

slovakia

left justify in out

Stala sa ním skladba s názvom Digging For Windows, ktorú produkoval El-P z formácie Run The Jewels. S tou 46-ročný de la Rocha spolupracoval na skladbe Close Your Eyes (And Count To Fuck) z jej albumu Run The Jewels 2 (2014). Novinka by mala byť prvou ukážkou z de la Rochovej dlho očakávanej sólovej štúdiovky, o ktorej však zatiaľ interpret neposkytol žiadne informácie.


Zacharias Manuel de la Rocha spoluzakladal v roku 1991 v Los Angeles spomínanú kapelu Rage Against The Machine, ktorá má na konte štúdiovky Rage Against The Machine (1992), Evil Empire (1996), The Battle Of Los Angeles (1999) a Renegades (2000), pričom s druhou a treťou nahrávkou dobyla americký rebríček Billboard 200.

 

Formácia sa v roku 2000 rozpadla, pričom de la Rocha sa následne venoval iným projektom, ako napríklad formácii One Day as a Lion, s ktorou v roku 2008 vydal eponymné EP. Rage Against The Machine v roku 2007 obnovili činnosť, pričom svoj zatiaľ posledný koncert odohrali v roku 2011.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona