VIDEO Rapper Freddie Gibbs ohlásil nový album

NETKY.SK • 10 Marec 2017, 13:40 • 2 min
VIDEO Rapper Freddie Gibbs ohlásil nový album

BRATISLAVA - Americký rapper Freddie Gibbs oznámil, že 31. marca vydá svoju tretiu sólovú štúdiovku.

slovakia

left justify in out

Novinka dostala názov You Only Live 2wice a bude obsahovať osem skladieb. Prvým singlom sa stala skladba Crushed Glass, ktorú produkovali Teddy Walton, Aaron Bow a Sid "Speakerbomb" Miller. Tridsaťštyriročný Gibbs k nej zverejnil aj videoklip v réžii Erica Nelsona.

Freddie Gibbs, vlastným menom Fredrick Tipton, pochádza z Indiany a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2003, pričom o tri roky neskôr podpísal zmluvu s Interscope Records a nahral debutový album. Ten však pre problémy s vydavateľstvom nakoniec nevyšiel.

 

Jeho prvou štúdiovkou sa tak stala až nahrávka ESGN (Evil Seeds Grow Naturally) z roku 2013, na ktorú predvlani nadviazal albumom Shadow Of A Doubt. Okrem toho má na konte aj spoločnú štúdiovku Piňata (2014) s producentom Madlibom a tiež viacero EP nahrávok a mixtapeov.

 

Vlani ho obvinili zo sexuálneho zneužitia nemenovanej ženy, ktorého sa údajne dopustil v roku 2015 vo Viedni. Súd ho však nakoniec uznal nevinným.

Tracklist albumu Freddie Gibbs - You Only Live 2wice:


01 20 Karat Jesus
02 Alexys
03 Crushed Glass
04 Dear Maria
05 Amnesia
06 Andrea
07 Phone Lit
08 Homesick

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies