VIDEO Rapper Cee Lo Green zažil šok: Telefón mu vybuchol rovno pri uchu!

NETKY.SK • 19 December 2016, 10:51 • 2 min
VIDEO Rapper Cee Lo Green zažil šok: Telefón mu vybuchol rovno pri uchu!

LOS ANGELES - Americký spevák, rapper a producent Cee Lo Green sa nezranil pri výbuchu mobilného telefónu.

slovakia

left justify in out

Oznámil to vo videu na sociálnej sieti Facebook, po tom, ako sa v sobotu na internete rozšíril záznam z priemyselnej kamery z hudobného štúdia, kde 42-ročný interpret telefonoval a zariadenie mu explodovalo pri tvári, pričom bezprostredne po tom spadol zo stoličky na dlážku. “Chcem všetkým oznámiť, že som živý a zdravý a som v poriadku,“ uviedol a ospravedlnil sa za citovú ujmu, ktorú mohlo video spôsobiť.

 


Rodák z Atlanty vysvetlil, že video, ktoré na internete vyvolalo búrlivé reakcie aj medzi celebritami ako sú napríklad hudobník Omarion či herec Rob Lowe, vzniklo ako súčasť jeho nového projektu. “V skutočnosti, to čo ste dnes videli, je klip z menšieho videa, čo sme nakrútili pre projekt s názvom Gnarly Davidson, na ktorom pracujem. Malo to predstaviť novú postavu,“ povedal Green.


Cee Lo Green, vlastným menom Thomas DeCarlo Callaway, začínal v skupine Goodie Mob. Tá vznikla v roku 1991 v Atlante a okrem Greena ju tvoria Big Gipp, Khujo a T-Mo. Debutovali v roku 1995 nahrávkou Soul Food, po ktorej nasledovali Still Standing (1998) a World Party (1999). Po vydaní posledného spomínaného albumu však Green skupinu opustil, aby sa venoval sólovej kariére. Svoj prvý album s názvom Cee-Lo Green And His Perfect Imperfections vydal v roku 2002, nasledovali Cee-LoGreen... Is The Soul Machine (2004), The Lady Killer (2010), vianočný Cee Lo's Magic Moment (2012) a Heart Blanche (2015). Spevák je okrem toho aj členom formácie Gnarls Barkley, s ktorou vydal štúdiovky St. Elsewhere (2006) a The Odd Couple (2008). Goodie Mob oznámili návrat v pôvodnom zložení v novembri 2007 a v roku 2013 uviedli na trh štúdiovku Age Against The Machine.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies